خرید کتاب
فراخوان سی و چهارمین دوره جایزه کتاب سال
فراخوان جایزه کتاب
خبرنامه
جهت عضویت در خبرنامه ، پست الکترونيکی خود را وارد کنید
    
تغییر کد امنیتی
کد امنیت  
فراخوان مقاله
فصلنامه فرهنگ در دانشگاه اسلامی
مجله فرد و جامعه (مهلت ارسال مقالات تا 15 مهر 92)
کنترل کیفیت با رویکردمدیریت ایمنی غذا

شماره نشر:
193
نویسندگان/ مترجمان:
دکتر حامد اهری – دکتر امیرعلی انوار – دکتر عباسعلی مطلبی – بهروز اکبری- دکتر ساسان رضایی
تاریخ نشر:
1390
قیمت(به ریال):
80000
این کتاب مشتمل بر عناوین و فصول کاربردی در زمینه استانداردها و نحوه طراحی کارخانجات و آزمایشگاههای مواد غذایی با دیدگاه ایمنی محصول می باشد که بعد از بازبینی و استفاده از کتاب استانداردهای مدیریت ایمنی غذا به طبع رسید، در این کتاب، مراحل طراحی کارخانجات مواد غذایی و آزمایشگاههای مرجع و نیز اصول حصب به انضمام استانداردهای سری 22000 به صورت مفید به گونه ای تدوین شده اند که خوانندگان بدون صرف وقت اضافی و به راحتی از چگونگی مفاد آن اطلاع حاصل می نمایند و برای مسئولین و کارشناسان آزمایشگاههای کنترل کیفی مواد غذایی ائم از بخش های دولتی و خصوصی و مسئولین فنی کارخانه های مواد غذایی و دانشجویان رشته های صنایع غذایی و بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی بسیار مفید و مثمرثمر بوده، قابل توصیه می باشد.
//
۱۳۹۶/۹/۴
//
////
Journal of Textile and Polymers

Web Design by R.Setayesh & E.Khodadadi
Powered by DorsaPortal